krångel

Den här dagen har Agnes använt till att försöka få tillbaka sitt e-postprogram. Hon gjorde dumheten att gå på ett Microsoft-konto med Outlook – och sabbade därmed sitt gamla, väl fungerande konto… Nu får hon ta sig in via Telias webmail – omständligt, men går. Det nya kontot fungerar inte heller. Skrutt.

Molly och Agnes har annars slaskat runt i snömodden på trottoarerna, gatorna är plogade med vallar längs trottoarkanterna. Molly hoppar lätt över, Agnes kliver mera mödosamt. Trist väglag.

Och så har hon försökt få kontakt med en hörselmottagning i närheten, ringt direktnumret till den som sägs vara bokningsansvarig, lämnat telefonnummer, inte blivit uppringd. Mejlat igen, får se om de hör av sig i morgon – om inte så blir det en annan mottagning, dit de måste ta sig per bil. Så krångligt det ofta är – ett annat alternativ är att även fd maken använder sig av Audika i Norrtälje, Agnes mottagning. Där är de skickliga och svarar på tilltal. Samma län, samma landsting.

På torsdag återbesök hos läkaren på vårdcentralen. Kanske för att ta del av provresultaten, kanske av annan anledning. Det visar sig.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s