Hej, kära yngsta syster

Yngsta syrran är tillbaka på Facebook. Det gillar Agnes, dessutom har hon en fin profilbild, till skillnad från Agnes senaste bilder, på Instagram till exempel. Syrran har uttryckt sin mening klart –  ”du ser inte klok ut”…  Så får bara en älskad syster säga.

Agnes sätter sig tillrätta i fåtöljen. Hon stavar fel idag, bokstäverna kommer lite som de vill, inte som hon vill. Hallmattorna är tvättade, Mollys sele är utbytt (trevlig bemötande i butiken och inga problem), hon har handlat och tror för ögonblicket att det blir lax och spenat till middag. Väntar på leverans av 12 kg hundmat. Molly är nöjd, hon gillar det hon får just nu (det som annars är ”godis”) i stället för det magrare som är på väg…

Fd maken är trött om dagarna, vill inte gå ut, trots att det är vackert väder. Agnes oroar sig, till ingen nytta, hon vet. Gör det ändå. Just nu sover han en stund igen i soffan. Idag kom han inte i kläderna förrän strax efter lunch. De åt då varsin semla, från konditoriet bredvid hundbutiken på Tulegatan i Sundbyberg.

Agnes blogg är tillbaka i lugnare tittarstatistik. Första veckan i februari låg siffrorna på nära fyrahundra visningar. Samma vecka berättade Agnes om förlagskontraktet och att boken om spelmissbruk kommer i september (kanske). Finns förmodligen någon sorts samband. Hoppas intresset blir lika stort och gärna större när boken väl kommer ut.

Hon jobbar vidare med redigeringen av en annan (!, utropstecknet står för att hon också betraktar sig som författare) författares manus under tiden, är inne på de sista fyrtio sidorna nu. Många förslag till ändringar, det får bli en genomläsning till, när författaren gjort sitt.

Snart är hon beredd att ta sig an nya uppdrag. Hon säger välkommen till den som vill ha redigering, språkgranskning eller korrekturläsning av sitt manus!IMG_0481

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s