Stressig morgon

I morse, med blött och nytvättat hår, insåg jag att plånboken inte låg där jag trodde. En trolig förklaring var att den blev kvar i mitt hus, när vi åkte därifrån häromdagen. Snabba beslut, hinner jag åka dit och tillbaka, förhoppningsvis med plånbok och alla kort, tills jag ska vara hos tandläkaren klockan 12? Lastade in Molly i bilen och for.

En timme dit, in i huset, på bänken låg plånboken. Tack nådiga makter, eller så. Ut till bilen igen, insåg att jag behövde tanka – kunde ju nu med korten i behåll. Den enda macken på rätt avstånd var kokosbollsstället där det brukar vara loppis på somrarna. In där, tankade, köpte kokosbollar, åkte tillbaka till Sumpan. Hittade efter tjugo minuters omkringåkande en parkeringsplats där bilen bara stod till hälften utanför markeringen. Upp till fd maken med hund och kokosbollar, in på toa för att borsta tänder och kissa, och iväg igen. Hos tandläkaren med tio minuter till godo.

Dessutom var det ett besök som gjorde mig glad (och för all del fattigare) – City Akut Tand är proffsiga, vänliga och snälla. De får mig att vilja komma tillbaka, har aldrig hänt förr i de här sammanhangen.

blur bristle brush clean

Photo by George Becker on Pexels.com

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Stressig morgon

  1. bergalott skriver:

    Bra kämpat i Stockholmstrafiken och kanske hala vägar till Ad..s.
    Men jag vet att du är en suverän förare av automobila ting med ratt. Också 😀 ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s