Summering

Summering torsdag: slängt förpackningar (igen), fd maken slängde soppåsen som jag glömde på diskbänken, varit ute med Molly tre gånger hittills – en återstår. Handlat vin. Och servietter, som jag glömt hela veckan. Och diverse annat, vagnen var tung och full i backen hemåt. Talat med bästa vännen och förgäves försökt få ihop våra tider för att träffas, vi får höras igen nästa vecka. Tagit fram blåbärssylt ur frysen, till havregrynsgröten i morgon bitti. Gjort mig en Dry Martini före middagens färdigköpta pajer (en halva av den sorten, en halva av den andra) med tomater som ”grönsak”. Beslutat än en gång att jag behöver lära mig att själv göra paj.

Löst supersvårt sudoku i SvD, OK, inte förrän efter två misslyckade vändor, men ändå. Kollat FB, läst tidningar så långt det går på nätet, våndats inför nästa veckas fotografering (avskyr att bli fotograferad). Läst amerikansk gratisbok via Kindle.

Hoppas färdtjänstbilen kommer i rätt tid i morgon så att vi hinner till hjärtkliniken, premiär för färdtjänstkortet, med ledsagare. Molly får vara ensam hemma ett par timmar, också premiär.

Hittat en enkrona på vägen där jag igår fann en tvåkrona. Det går utför.

 

brown pizza on plate

Photo by Dana Tentis on Pexels.com

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Summering

  1. bergalott skriver:

    Moahahaha… det går utför.
    Den va bra 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s