Middagsmat??

Jaha. Någon har köpt en princesstårta som halkade i kartongen, berättat på FB – och köparen tycker därmed att någon av systrarna Delselius borde lära sig att packa tårta. De vid Grisslinge havsbad eller i Gustavsberg. Jaha.

Allt är relativt något annat.

En SD-are i Kramfors menar att orten dels är en skithåla, dels att där borde byggas en moské. Personen är nu föremål för intern SD-utredning. Och en annan, nyligen bliven SD-are efter att ha varit S-are – kliver nu av sitt medlemskap i SD. Han har skådat ljuset eller så, efter Christchurch. Synd att han inte gjorde det tidigare.

Agnes har använt eftermiddagen till att försöka uppmuntra fd maken att berätta vad han skulle tycka om att få till middag. Det gick inget vidare. Han ”tycker inte om mat” längre, ”när man blir gammal har man inte någon aptit”, kyckling gillar han inte, lax inte heller, Arninges butiksgjorda skagenröra är bra (men just inte middagsmat), avocado med den röran OK, stekt strömming med potatismot kanske bra. Och korv Stroganoff. Ris hellre än potatis. Sötpotatis??!! Agnes försöker säga att äta bör man, annars dör man. Fniss.

Vad det blir till middag i morgon är absolut oklart för närvarande. Idag blev det Toscansk tomatsoppa, med tunnbröd och mjukost med räkor (nåja) – och ost därefter. Vi kan dock inte äta soppa varje dag…

lunch table

Photo by Kaboompics .com on Pexels.com

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s