Nettans damfrisering, Sundbyberg

Regnar mest hela dagen idag, måndag. Har just varit hos Nettans (mycket bra frissa) och klippt mig lite inför fotografering på onsdag. Inte så att jag ser nyklippt ut, men aningen mera välvårdad i håret, åtminstone. Resten är inte mycket att göra åt. Att bli fotograferad är inte precis något jag ser fram emot. Drömde härom natten att jag glömde de kläder hemma som jag skulle haft med mig, kom dit i mina hundjeans och en sunkig T-tröja. Drömmen beskriver min inställning.

Tidigt i förmiddags var jag inne på hjärtkliniken och lämnade tillbaka mätaren. På hemvägen fick jag för mig att kliva av på Solna Strand – ett misstag, inte alls nära ICA där jag tänkt köpa bröd till fd maken. Jag fick en lång promenad i stället, men till slut också brödet med mig hem. Det finns inte i den butik som ligger närmare, Hemköp. Dit skickade jag för en vecka sedan klagomål på mögliga physalis – har inte hört ett ljud från deras Kundtjänst. Dålig kundservice, de borde åtminstone berätta att de ”beklagar det inträffade”. Verkar långt mellan kundtjänst och konsument.

Tandhygienist, fotograf, tandhygienist väntar under de närmaste dagarna, de första två är ”mina”. Fredagen är ledig för oss båda, kanske åker vi då hem till mitt ett par dagar. Behöver kolla om huset står kvar…

Förmodligen får vi vänta ett antal veckor på besked om resultatet av fd makens hjärtkontroll. Utan inblandning av läkare konstaterar jag att han är mycket trött, ofta. Min oprofessionella slutsats är att det handlar om att hans hjärta inte pumpar blodet som det ska, och att syrsättningen blir otillräcklig. Varje dag utan en kort promenad utomhus gör honom tröttare. Och en promenad som i söndags, ett par kvarter för lång, gör honom också tröttare. Frågan är hur vi ska hantera fredagens färd in till Sveavägen och tandhygienisten – chansa på att Färdtjänsten kommer i tid, eller chansa på att fd maken orkar gå till T-banan här i Sumpan, byta på Fridhemsplan (också relativt lång promenad) och åka till Hötorget. Därifrån är det bara en kort vända tills vi är framme. Vi har ett par dagar på oss att fundera.

Lite självplågeri:

20190318_145455.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nettans damfrisering, Sundbyberg

  1. bergalott skriver:

    Du är JÄTTEFIN ❤ (Heeeela du) 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s