Promenader hit och dit

Ute med Molly kvart över sex, lugnt på gator och trottoarer i Sundbyberg. En del av vinterns grus har sopats bort, krokus och andra blomster tar sig fram där de kan, vinden är fortfarande kall.

Igår fick fd maken resultatet av tvådygnsmätningen av hjärtat – det verkar helt OK frånsett ”det redan kända förmaksflimret”. Skönt att den tysta infarkt föregående läkare talade om inte har skadat hjärtat, eller kanske inte ens förekommit? Kortfattad brevledes information får ofta flera frågor att uppstå… För ögonblicket är vi tacksamma, nu måste han försöka få igång kroppen med längre promenader och mindre stillasittande.

Vi ska gå till audiologen på Svedjevägen i Vreten till klockan tio, om det blir promenad även tillbaka får orken avgöra. Om inte, så kan jag hämta bilen och därefter fd maken. Det får visa sig. Därefter ännu en snabb hundpromenad, och så in till förlaget och diskussion om hur gå vidare med manuset till ”Free spin”. Är nervös inför vad redaktören har att säga, nu när han läst det hela…

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s