Bedövad

Tandläkarbedövningen har äntligen släppt, men den har gjort god tjänst idag. Jacketkronan förberedd, avtryck skickat till tandtekniker och nytt tandläkarbesök om två veckor. Därefter hoppas jag vara färdigbehandlad för den här gången.

 

Vi är nu hemma hos mig, har just eldat i vedspisen. Alla fönster (utom ett par små på baksidan) är nykittade och målade utomhus. Tack kära förvaltare och ”gubbar” som gjort ett bra jobb. Jag är glad. Till hösten kanske det kan bli frågan om att täta fönstren också. Idag blåser det så att det nästan drar inomhus. Hoppas det går att sitta ute i morgon, längtar efter att bara vara i solen och kanske läsa. Solglasögonen glömda i stan, men det finns säkert gamla här som går att använda.

Några blå scilla och gula krokus har krupit fram bland fjolårsgräs och löv, i ”rabatten” kämpar påskliljor och tulpaner med att ta sig igenom gräset. De stora grenar som föll förra veckan från trädet vid bilparkeringen är bortforslade. I morgon blir det nog räfsande av, och kanske, kanske fönstertvätt. Snart en Dry Martini, avocado med lyxskagenröra och god ost. Enkel matlagning.

20190329_173242.jpg

Tveksam rabatt…

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bedövad

 1. bergalott skriver:

  Hörde på radion. Det är idag fler kvinnor som spelar än män.
  Kram

  Gilla

 2. bergalott skriver:

  Tillägg.
  Det är inte att undra på eftersom kvinnor har de lägsta pensionerna. Hahahaaa.. eller hur?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s