Kort och koder

I ”stan” igen. Längtar redan härifrån…

Har just beställt nytt ICA-kort för femtielvte gången, undrar vart de andra tagit vägen? Det är onekligen bekvämt att kunna scanna själv när man handlar, och för det behövs det där skära kortet.

Ska också strax beställa färdtjänst till fredagens tandläkarbesök med fd maken, men först måste jag hitta korrekt gatuadress till tandläkaren. Sveavägen 52. Nu har jag först försökt boka via nätet – men har förstås glömt lösenordet och det kan enbart skickas per post – försöker därefter ringa och beställa – hamnar hos en man som nog försökte förstå vad jag sade och ville, men som inte riktigt fixade det; till slut enades vi om att det var fredag det handlade om, inte i morgon… Nu får vi se vad som händer, om det blir samma rundtur som senast och ankomst nätt och jämnt i tid, eller om det kanske fungerar alldeles som det ska. Pust. Jag försöker föreställa mig de som ska beställa per telefon och är taffligare än jag eller hör sämre än jag – det är inte roligt.

”Man ska vara frisk för att vara sjuk” hette en bok för länge sedan – gäller även idag.

Nu borde jag deklarera etc – men är inte riktigt i form för det. Det får vänta till i morgon.

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s