Älgar med mera

Ett tomt dokument. Molly och Agnes har just kommit in igen, båda inser att de må gå ut en gång till igen, runt 23-tiden. Känns inte viktigt just nu. Med ett öga ser Agnes ett program om älgar (antar hon, efter att ha sett texter om älgvandring under dagen). Här är älgar i olika geografiska sammanhang, just nu också Anders Lundin som ler/flinar förhoppningsfullt åt något hon inte hör. Ljudet är nämligen avstängt och går bara in i fd makens hörlurar…

Tja, Agnes vet inte om hon ens bör tycka något om programmet. Hon uppfattar alltför lite för att rimligen ha en uppfattning.

Men skog är vackert, många älgar samtidigt är imponerande och märkligt, hon har aldrig uppfattat att älgar är flockdjur. Är de?

Har idag mejlat med journalist som vill intervjua om ”Freespin”, berättelsen om mitt spelberoende och spelmissbruk. Vi har bokat den 10 juni, var vet inte Agnes ännu. Eller när på dagen. Eller vad hon ska säga.

I morgon tandläkare per färdtjänst, retur Sundbyberg – därefter möjligen Addarsnäs och därifrån under helgen till Djurö, och Gustavsberg på måndag för däcksbyte. Logistik.

Hjärnan känns överbelastad av att hålla reda på allt som ska hållas reda på. Det glappar emellanåt, saker glöms bort, än inte katastrofalt. Båda deklarationerna är inlämnade, alla räkningar är betalda, alla inbokade tider här och där hanterade. Tvätt tvättad. Hund inte klippt – nästa projekt, nu när det börjar bli varmt.

20180710_085532

Så ser hon ut, Molly – när hon är nyklippt. Snart dags igen.

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s