Tidigt ute

Ute med hunden vid halv sex, nu är klockan sju och det är dags att dricka te. Vattnet kom ju tillbaka i går kväll. Om ett par timmar åker Molly och jag hem till mitt och stannar till i morgon eftermiddag. Därefter ut till ”landet” igen.

Så här tidigt fungerar min hjärna inte alls. Definitivt ingen skrivförmåga i den mån den annars finns. Har just läst Jens Liljestrands (Expressen idag) recension av Ulf Lundells ”Vardagar 2”, en understundom långtråkig bok om alkoholproblem, ensamhet och åldrande som ingen skulle läsa om det inte vore för att det är Ulf Lundell som skrivit den. Drar omedelbart parallellen till min bok om spelberoende, åldrande och ensamhet. Jag är definitivt ingen kändis, ingen kan komma att läsa min bok av den orsaken. Kommer någon att läsa min understundom långtråkiga och tjatiga berättelse?

Fd maken sover ännu. Och Molly ligger nöjd under en stol i hörnet av rummet.

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tidigt ute

  1. Fredrik i EU skriver:

    Jodå. Och jag vill ses!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s