Igår, i morgon, idag

I morgon dog Mats för fem år sedan. Igår dog mannen min för tre år sedan. Maj är sorg.

Och glädje över att det blir vår i år också, att blommor blommar, björkar slår ut, att Molly gillar att vara på landet. Fd maken och jag också. Vi skuttar inte lika glatt och lätt som hunden, men vi har det gott. Trots de förändrade livsomständigheter som en demensdiagnos medför.

Idag ska jag baka blåbärsmuffins igen, det gick ju bra förra gången. Som var första gången.

baked bakery baking berry

Photo by Pixabay on Pexels.com

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s