Gamla skrivna ord

Söndag morgon, lite sol, lite moln, kyligt. Har ätit frukost före fd maken som sover ännu. Han var vaken längre än jag igår kväll. Nu ligger Molly under bordet bredvid min stol, hon har varit ute en vända redan. Ser att Birgitta Backlund är intervjuad i Expressen, men artikeln kräver ”Premium” och dit har jag inte kommit ännu. Hoppas hon träffade en bra journalist. Birgitta är beundran värd, för det liv hon tog sig ifrån och för sina böcker. Och för att hon fortsätter att skriva.

Själv läser jag gamla skrivna ord – en mening av många på många sidor, stannar kvar. ”Idag slängde jag din tandborste.”

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s