Morgonräv

En räv smet över tomten tidigt i morse, väl medveten om att jag stod på trappen. Visste förmodligen också att Molly var ute, någonstans i närheten. Den var mera grå än röd, vinterpäls? Tror inte den var skabbig, hoppas den inte var det, för rävens och för Mollys skull. Och hoppas den hittar en annan morgonpromenad.

Torkar golven, hundhår… och barr från skogen.

Nu har jag också klippt Molly runt tassarna, inte blev det vackert, men kanske bra. Klorna törs jag inte ge mig på, det får överlåtas åt proffs.

Keldas skärgårdssoppa förbättrad med fiskbullar till middag. Duger. (Drömde om ”riktig” fisksoppa i natt.) Dagen har varit fin med utomhussittning i solen. Nu får det snart vara kväll, även om solen lyser. Ytterdörren står lite på glänt för att släppa in svalka när solen ligger på som den gör just nu. Någon skickar upprepade MMS till mig, jag kan inte se dem – och försöker avvisa, de kommer igen.

 

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s