Livet är gott

Idag är det vår, känns snart som sommar, pionerna drar sig upp i ”rabatten”, de röda tulpanerna är utblommade, men de gula är vackra, syrenerna har inte slagit ut, än. Molly kutar runt och hittar äckliga ben från hjortslakten på gården, jag snor dem och kastar. Hon accepterar.

Jag städar i e-posten och tar bort sådant som inte längre behövs. Steker samtidigt hamburgare av bra köttfärs, saknar lök men saltgurka och dressing, senap och ketchup fungerar. Har hittat de böcker som beställts på Bokbörsen och skickar dem i morgon. Tack Johanna för stor postpåse som gick att återanvända till tre tjocka böcker!

Just nu, nu, är livet gott.

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s