Tvätt med och utan papper

Idag kör jag samma, mörka,

tvätt två gånger – den första med en pappersserviett i en ficka, den andra utan…

Alla golv är torkade. Har försökt få tid för rakning av Molly, men har inte lyckats. Kundtjänst på Arken Zoo i Gustavsberg lyckades koppla mig fel två gånger, till slut gav jag upp. Har själv klippt bort tovor, men hon ser rolig ut med ett öra betydligt mindre långhårigt och lockigt än det andra. För övrigt har hon också alldeles för mycket lockar, som det fastnar skog i.

I natt vaknade vi klockan två. Då var fd maken uppe och ville göra något med sovtröjan som varken han eller jag begrep. Och Molly hade roat sig med att rota runt i sophinken, eftersom dörren inte stängts. Nu står fd makens tandborste och tandkräm på diskbänken. Därmed slipper han gå in i toalettrummet där sophinken står, för att hämta om kvällen. Småningom somnade vi om.

Idag är en ljuvlig dag (om man bortser från små förtretligheter), solen lyser och vinden är ljum. Det är sommar.

backlit blur close up dawn

Photo by Pixabay on Pexels.com

Vi hade behövt en sådan här i natt…

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s