Hongkong hallå

Låna, säger de som skrivit flera böcker och vet hur man gör. Kopiera, men blanda väl så att det inte blir frågan om något olagligt, eller ens olämpligt. OK. Agnes läser tillräckligt mycket av diverse sorters böcker. Och hon har svårt med det där lånandet.

Jordbävning i Albanien, inte där sonen och hans hustru är hoppas hon utan att veta mycket om landet. Har inget hört, då är förmodligen allt ändå som det ska. Vägrar oroa sig. Vägrar befatta sig med sådant hon inte kan göra någonting åt. Just nu lagar hon mat, en fläskfilégryta med diverse plus almandepotatis (ungefär som mandelpotatis, men inte lika goda). Vi har vaccinerat både fd maken och sonen idag i Gustavsberg, på Apoteket. Bra att det är gjort, nu handlar det om att komma ihåg att det var i år det gjordes…

Tvätten får torka inomhus på ställningen idag, det regnar därute. När hon letar efter Molly och tror att hunden har dragit iväg ut igen, pekar fd maken bara bort mot matbordet. Därunder ligger hon, och väntar förmodligen på att någon så småningom ska tappa något ätbart.

Någon gjorde det, en Polly choklad som Agnes fick ta tillbaka innan Molly hann svälja den. Choklad är inte för hundar. Nätt och jämnt för människor.

Sonen har diskat, fd maken duschar. Tvätten torkar långsamt här inne. I morgon ska den vara torr, för då far sonen tillbaka till stan.

Agnes är nyfiken, vem i Hongkong envisas med att läsa min blogg? Veterligen känner jag ingen där. Berätta vem du är.

 

 

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s