Måndag

Morgonpigg hund i stan, ut halv sju en måndagsmorgon i ljusa juni. Blåste lite svalt. Utanför huset byts vattenledningar, inte med någon vidare framgång tycks det. Stort hål i gatan sedan någon månad tillbaka, idag fyra killar som bokstavligt talat kliar sig i håret… Nåja, vi har tillbringat den senaste månaden i sommarhuset och enbart upplevt några timmars vattenstopp här.

Idag intervju om min bok som kommer i höst. Försökte få tid hos frissan för klippning, men det gick inte. Hårtvätt får räcka. Därefter en vända hem till mitt och så vidare ut till Djurö igen i morgon. Kanske hinner jag få en glimt av pionerna i min övervuxna rabatt, om de inte blommat över. Behöver kolla post och bara vara hemma hos mig en stund. Fd maken och Molly får hänga med.

Intervjuad och fotograferad, utmattad. Trevlig journalist, trevlig fotograf – båda har

photo of white flowers

Photo by Irina Iriser on Pexels.com

jobbat tillsammans och har ett gott samspel. Det är ändå tröttande att berätta om sitt elände…Vi åker hem till mitt i morgon.

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s