Teve-intervju

Har pratat i tre kvart med en duktig tevejournalist. Hon har läst min bok Free Spin, och ställde frågor och jag svarade så gott jag kunde. Tack Malin Collin. Du fick mig att känna att vi hade en bra kontakt, jag blev inte osäker och tveksam. Hade våndats lite i förväg (förstås) för att göra ännu en telefonintervju. Tyckte inte att den förra gick så bra, men nu fungerade det. Öronen hörde det de skulle.

Blir hämtad med taxi på torsdag 5 september och förd till Gärdet i Stockholm där TV4 finns, för tevesmink (bra, min röda näsa behöver tonas ner). I programmet pratas jag med i ungefär 7-8 minuter, vilket är ganska lång tid. På Bibliotekstjänst-dagen förra veckan hade jag fyra och en halv minut på mig att presentera min bok. Håll tummarna för att jag kommer ihåg att andas, och att jag faktiskt kan tycka om mina livsrynkor. De är ju jag som levt mitt liv och lever det än, även om jag inte riktigt vant mig vid skrynklet.

Tandläkaren idag var också snäll med mig, hon gjorde det hon skulle. Vi ses i oktober för beslut om mera permanenta åtgärder.

Hann inte in på förlaget för att hämta några böcker idag. Kanske i morgon, före eller efter tvättstugan mitt på dagen. Eller så får jag vänta med att klämma på min bok tills på fredag. Har just bestämt att bästa vännen och jag ska ta en drink efter release-andet för att fira oss, hennes födelsedag, min bok, och vår vänskap. Jag är så glad att hon vill komma på fredag. Sonen, före detta maken och jag åker därmed hem till mitt på lördag morgon och fixar hans firande!

55597449_424880444983444_4762243528598224896_n

 

 

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Teve-intervju

 1. livsglimtar skriver:

  Vilken spännande vecka, så roligt för dig. Vilket tv program kommer du vara med i? Det vill jag titta på, oroa dig inte, det kommer gå galant på tv. Kram

  Gilla

 2. beskrivarblogg skriver:

  TV4, ”efter fem” torsdag 5 sept runt klockan halv 6 på kvällen – spännande är det onekligen, hoppas du har rätt – kram tillbaka!

  Gilla

 3. Lena. skriver:

  Lycka till Margareta,kommer att bli jattebra. 🥳

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s