Överväldigad

Jag är överväldigad. Ca 300 bloggvisningar, mängder av SMS, härliga uppmuntrande kommentarer på Facebook – allt efter mitt korta inlägg i ”efter fem” på TV4 om Free Spin. (Med spelreklam både före och efter…). Nå, det gick bra – även om jag inte fick vifta med boken. Och jag fick ett trevligt samtal med Kristian Luuk före mitt inhopp, han var positivt stöttande.

Skönt att det är gjort, i morgon är det boksläpp halv fem på Östermalm. Då är jag i form igen, nu är jag trött och tömd. Sonen tog väl hand om både sin far och Molly medan jag var annanstans. Det är jag tacksam för, han gör om det i morgon.

55597449_424880444983444_4762243528598224896_n

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Överväldigad

 1. tantenstanttankar skriver:

  Så härligt att få se dig ”live”, och höra din lugna behagliga röst. En märklig men effektfull kontrast till det kaos och de förluster du berättar om. Du inger hopp, trygghet och förtröstan. ❤️

  Gilla

 2. beskrivarblogg skriver:

  Jag blir så glad över dina ord – om jag inger hopp, tygghet och förtröstan är det mer än nog! Tack från mitt hjärta.

  Gilla

 3. bergalott skriver:

  Såg dig må du tro. Johodå.. Siri hälsar och hon ska ha en signerad bok av dig Också. Nu sova. Puss och kram
  …men du, är det inte 17.30 i morgon? Hur som helst kommer jag till centralen 17.00 och tar taxi till dig och din dag.

  Gilla

 4. Lollo skriver:

  Hade gärna kommit och tittat till dig på boksläppet, om jag kunnat.
  Hittar man information om evenemanget någonstans? Tid och plats.

  Gilla

 5. beskrivarblogg skriver:

  Nejdå, det finns information på Facebook också -kanske på instagram som jag inte begriper mig på

  Gilla

 6. beskrivarblogg skriver:

  Nu förstår jag – tog dina kommentarer i ”fel” ordning – släppet äger rum i Spelfrihetens lokaler, Östermalmsgatan 84, runt klockan halv fem i morgon. Boken finns i bokhandelns nu och på nätet. Kram

  Gilla

  • Lollo skriver:

   Då vet jag var, om jag skulle kunna tipsa någon 🙂
   Lycka till i morgon och ha det så trevligt på ditt boksläpp. Krama om A-Lott från mig 🙂 ❤

   Gilla

 7. beskrivarblogg skriver:

  Lollo – jag ska krama om A-lott! Ha det gott!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s