Rivstart

Rivstart halv sex. Molly är lös i magen, tvättstugan var lyckligtvis ledig och hallmattan ligger nu ren och torr på golvet igen. Förstås klev jag i det som tidigare låg på mattan. Så nu är jag också ren, om fötterna åtminstone. Hunden har varit ut en gång till, påsarna tar snart slut. Hon ska få lite kokt ris – har för mig att det kan vara snällt mot magen. Eller så får hon svälta idag. Just nu ligger hon bredvid min stol och sover.

Gläds åt kommentarer kring inslaget om Free Spin i ”efter fem” på TV4 igår. Och i eftermiddag får jag hålla i min bok och vifta så mycket jag vill med den. Det börjar kännas härligt!

20190216_130700

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s