Tid för TV4 ”efter fem”

Ca 17.20 är jag med i programmet med min bok Free Spin.55597449_424880444983444_4762243528598224896_n

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Tid för TV4 ”efter fem”

 1. Mari Torstensson skriver:

  Hej.
  Hamnade i fåtöljen direkt efter jobbet. Slog på TV 4 precis när det var dags för dig. Fin intervju. Synd att du inte fick prata mer. Kramar till dig. Mari

  Gilla

 2. miatankar skriver:

  Jag har följt din blogg på avstånd, från och till, kommenterat ibland, men inte regelbundet.

  Trots att jag väldigt sällan kollar TV4, endast ”Bonde söker fru” så kollade jag på programmet du var med i. Du var strålande, lugnt och sakligt berörde du mig med ditt livnadsöde. Så mycket sorg du gått igenom under de senaste åren samtidigt som du fått kämpa för ditt ”nya liv”! Beundransvärt. Synd att din bok kom bort i programmet…. Men du gjorde bra reklam för den genom att vara där och berätta.

  Jag vill skriva om boken och dig i min blogg, får jag länka till din blogg? Kanske vill du ha lugn och ro på bloggfronten, det händer så mycket annat i ditt liv just nu? Oavsett om du vill att jag länkar till din blogg, vill jag skriva om din blogg.

  Gilla

 3. miatankar skriver:

  vill jag skriva om din BOK… menar jag 🙂

  Gilla

 4. beskrivarblogg skriver:

  Mia – du får förstås både skriva om bloggen och länka – jag blir bara glad om flera läser hur jag ser på livet och spelberoendet och spelmissbruket, som numera är före detta… Kram och tack!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s