Magsjuk hund

Kvart över tio, dags för fika med skorpa. Molly har ätit lite kokt ris, hoppas det hjälper hennes mage. Så att jag slipper tvätta ännu en matta…

Känner mig som lite bakis efter teveinslaget igår. Däven, men hoppas få upp energin till eftermiddagen. Just nu har jag inga begrepp om hur många som kommer, några som tänkt komma har fått förhinder, andra har tillkommit. Ska bli härligt att möta sådana vänner som jag faktiskt inte träffat i den så kallade verkligheten. Och fint att träffa gamla vänner igen.

Har fått en fråga om att bli intervjuad av gymnasist som ska skriva uppsats om spelberoende och vad som kan krävas av lagstiftningen. Det känns väldigt bra att få dela med mig av mina tankar kring eget och andras spelberoende och spelmissbruk. Plus ge lite fakta om vad och vilka som kan hjälpa den som är sjuk i ett spelberoende. Tack Eva Swedenmark för frågan å en väns vägnar. Gläder mig åt att ämnet behandlas på något sätt också i skolan. Många ungdomar fastnar i eländet, ingen vet hur många.

Molly har total diarré, vi har varit ute igen och det bara rinner ur henne. Har försökt instruera fd maken om vad han kan göra när jag småningom inte är hemma längre i eftermiddag. Han kan inte gå ut med henne, men med koppel på kan han nog få in henne i badrummet och kanske också få henne att göra det hon ska därinne bakom duschförhänget… Golvet är lättare att spola av än en stor vardagsrumsmatta! Bara att prata om det han eventuellt behöver göra, gör honom orolig. Men än är jag kvar hemma, ska duscha själv nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s