Pusslar på

assorted puzzle game

Photo by Magda Ehlers on Pexels.com

Har städat lillhuset, torkat ur lådorna under sängarna och ordnat de rena sängkläderna. Nu är det åtminstone fräschare än det var därinne. Tvättar (förstås), har bäddat rent i sängarna här i ”vårt” hus, tagit fram köttfärs ur frysen till middagens hamburgare, plus ett bröd att dela på, och en kaka till fikat småningom.

Lokaliserat en Bokbörsen-bok som varit på vift, behöver därmed åka till Norrtälje och hämta ut den så att den inte fortsätter snurra runt. Behöver också ta in tvätten därhemma, även om den inte är torr. Det blir mycket åka fram och tillbaka, i morgon till förlaget – kanske fortsätter vi till Roslagen därifrån.

När före detta maken är färdig med rakning etcetera ska jag duscha.

Another day. Ännu en dag. En annan dag? Nej, och ändå. Vi har suttit ute i svag sol men skönt ändå, vi har pratat lite, just ätit middag och före detta maken har diskat. Idag är han inte lika trött som igår, då han enligt egen utsago var ”jävligt trött”. Han svär nästan aldrig, det är jag som svär här…

Ibland är han (enligt min uppfattning) nästan medvetslös där han sitter i soffan. Idag har jag tjatat honom runt på altanen ett antal varv, han måste röra på sig för att inte helt förlora den förmågan också. Och han är snäll och knallar på. I morgon far vi tidigt in till Sundbyberg, jag ska till förlaget och han får vara hemma i sitt hem, med Molly (om inte yngste sonen kan ta hand om henne en stund). Därefter åker vi ut till mitt hem i Roslagen för diverse dithörande ärenden.

Vi pusslar på.

Jag har just läst ut Haggan av Aase Berg. En fenomenal bok, vilken kraft, vilken sorg, vilken vrede. Läs, och gör som jag – dra paralleller till egen levnad…

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s