Lovord

Är trött idag och skyller på vädret när jag lägger mig en stund på sängen på eftermiddagen. Beror förmodligen också på att jag sover oroligt om nätterna, med Molly i sängen, intensiva drömmar och svårhanterliga tankar. Plus svårt att somna om.

Nu diskar före detta maken efter middagen, när han väl hittat diskborsten som är svart och låg bredvid den svarta stekspaden… Ibland ser han mer än det som finns, och ibland ser han inte det som finns.

Just nu spöregnar det och Molly är ute. Hoppas hon inte hittar samma ställe som tidigare idag. Hon var i alla fall både ren och torr när hon sprang ut, torr lär hon inte vara längre. Om hon fortfarande är ren visar sig. Nyss, mycket blöt, men inte illaluktande hund kom in.

Har tänkt åka tillbaka till Sundbyberg i morgon, får bero på väder. Har inte lust att packa in allt som ska med om det hällregnar.

 

Det var igår. Idag har solen lyst på oss, och vi for till Djurö och beslöt att stanna där till i morgon bitti. Mina blommor är fortfarande vackra, nästan två veckor efter releasen. Några har hamnat i komposten, där de fortsätter göra nytta. Den första nyttan handlade om att jag blev så glad.

Idag fick jag följande ord från en läsare (inte mina systrar eller annan släkt):

”Har nu läst ut din bok. Gråtit på slutet och njutit av varje bokstav och ord genom hela boken. Det finns ta mig fan ingen som någonsin fångat mitt intresse i högre grad. Så det så.”

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med sådana lovord annat än bli både glad och stolt. Tack.

 

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lovord

  1. Ninna skriver:

    Det är dig väl unt att få såna lovord. Det är bara att tacka, ta emot och glädjas. ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s