Stressglömska

Oj, vad jag har jobbat idag – fixat sida på FB ”Margareta Börjesson författare” bevars, skickat böcker till hugade läsare, tackat för lovord från när och fjärran, lärt mig lite mera om Instagram av Maja på Ordberoende förlag, handlat (glömde bara en sak av fem), promenerat Molly. Inte att förglömma att vi körde in från landet till Sundbyberg i morse och på något sätt lyckades missa värsta morgontrafiken. Jag kom bara en halvtimme för sent till förlaget, hade tagit fel på tiden…

Visst ja, tvättat också. Men nu blir det sushi till middag, även om före detta maken frågade ”vad är sushi” – och fick det berättat för sig.

Glömde plånboken i morse när jag åkte T-bana till Fridhemsplan, men behövde den som tur var inte. När jag så varit tillbaka hemma ett tag insåg jag att jag saknade telefonen. Hittade den inte, frågade sonen som passat Molly medan jag var borta om han tagit fel. Det hade han inte – men jag hade glömt att jag lagt den i ”dramaten” som jag forslade hem mina friex av Free Spin i… Kom på det efter ett tag.

Stress är bara förnamnet.

I morgon ska jag försöka smita (=lämna Molly hemma hos före detta maken och hoppas att hon inte skrämmer grannarna med sitt ylande medan jag är borta) iväg och köpa en rullväska att ha pinaler i inför Bokmässan nästa helg – glömde den jag har hemma hos mig i Roslagen och dit kommer jag inte igen förrän efter mässan.

Så här är det just nu, förmodligen blir jag och tillvaron lugnare så småningom. Efter Bokmässan, 27-28 september i Göteborg. Monter B0008 härbärgerar Ordberoende förlag, och där finns jag fredag kl 14 och lördag kl 14. Tillsammans med böcker och andra författare. Kom dit!

free-spin-fb.jpg

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Stressglömska

  1. Viveka Seborn Roger skriver:

    Kommer! Kram😍

    Gilla

  2. beskrivarblogg skriver:

    Härligt, det ser jag fram emot!! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s