ljudboksskrivande

Läser Leffe Grimwalkers gratis råd ”Alla kan skriva” och hans text om att skriva för ljudböcker. Tack Leffe.

”Tänk i scener” säger han bland annat klokt – kanske kan mina korta texter om Agnes vara något för den sortens bok? Agnes funderar över det mesta i livet – åldrande, livslust, kärlek och längtan, sorg och död. Glädje som hon numera får fixa på egen hand. Sex som hon längtar efter och saknar. Död som hon överlevt. Tvätt, städning och matlagning – och brist på ensamtid, trots att hon är ensam.

Vilket förlag skulle vara intresserat av sådant?

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s