Stressyr?

Måndag – vi åker in till Sundbyberg, bär upp allt som ska upp och jag letar därefter parkeringsplats. Hittar en borta vid sopcontainrarna. Kliver ur bilen och får ett yrselanfall så att jag håller på att ramla i backen. Tar mig tillbaka till bilen och sitter en stund med huvudet så lågt jag kan. Tacksam att jag inte blev yr medan jag körde. Vacklar hem efter en stund, fortfarande yr, men inte svimfärdig. Nu tror jag inte att jag är yr längre. Läskigt.

Har varit ut med Molly, gått försiktigt och det fungerade. Känner mig fortfarande ”disig”. Har inte ont någonstans. Dricker vatten, nu kaffe med en smörgås och ett par skorpor. Tvättstuga i morgon bitti, enbart soppa till middag i kväll. Ostmacka eller leverpastejdito för den som så vill. Hoppas jag kan köra bil på torsdag…

Molly hämtas antagligen på onsdag eftermiddag, retur söndag.

Löser sudoku och det fungerade med SvD, men DNs klarade jag inte, ännu.

Förmodligen handlar min yrsel om stress, hoppas att det är så. Då kan jag kanske kontrollera mig bättre, slappna av och andas, röra mig lite försiktigt.

Yngste sonen ringer, är ”gladast i hela världen, åtminstone just nu”. Berättar att hans vän läst min bok (före honom) och tyckt om den, den bästa hon läst någon gång – och dessutom kunnat berätta att jag är skuldfri om ett år. Då blir den här kärleksfulle sonen ”gladast i hela världen”. Han nästan gråter när vi pratar med varandra, han har varit bekymrad. Mer än jag kanske förstått. Nu kanske han kan släppa sin oro…

Har varit ute med Molly igen, och det gick bra. Yrseln håller sig borta. Thai-soppa till middag. Och nytt batteri i hans hörapparat, mina bytte jag i morse.

 

batteries lot

Photo by mohamed Abdelgaffar on Pexels.com

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s