Taggad?

free-spin-fbTisdag, grå men inte så kall. Morgonpromenad med Molly vid halv sju. Tvättmaskiner igång nere i tvättstugan, ska gå och kolla om de är klara. Nu. Härligt med tvättstuga i separat hus på gården, ingen blir störd om man som jag sätter igång maskinerna lite för tidigt.

Någon i en blogg var taggad inför Bokmässan, men hade ändå inte kollat vilka seminarier hen skulle gå på. Har inte heller kollat seminarieutbudet, och vet inte om jag är taggad, har mest bestyr med att få till det som ska ordnas i förväg. Molly hämtas onsdag eftermiddag, mannen och jag åker till äldsta sonen torsdag, jag retur Sundbyberg för att plocka ihop det jag ska ha med/på mig fredag morgon. Paraply ska med till exempel, ryggsäcken har jag kvar därhemma och där stannar den därmed. Hade nog varit bra annars. Tåget går strax efter sex…

Börjar redan bli trött på alla blänkare på Facebook om just Bokmässan. Men jag har skrivit upp några monternummer, några vill jag besöka (om jag hittar). Kollar väder i Göteborg till fredag-lördag, regn och 12-13 grader…

Lång promenad (runt Lötsjön) med Molly, skönt att känna att kroppen fungerar. Nu är mannen ute och går, han också – eller sitter på en bänk i kvarteret lite längre bort. Han kom just in.

Har hårdkokat ägg till likaså kokt torsk till middagen. Potatis till och ost efter. Och så har jag pillat bort en irriterande etikett i nacken på en gammal T-tröja, varför den där lappen börjat vara i vägen just nu begriper jag inte. Nu är den borta, utan att jag klippte sönder tröjan.

Min svåger fick min bok igår och läste ut den igår kväll. Han gillade den, det gladde mig. Framför allt blev jag glad över att han brydde sig om att ringa och berätta vad han tyckte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s