Sovmorgon

Torsdag, fick sova lite ovanligt länge idag eftersom Molly är hos sin ”riktiga” matte över helgen. Strålande sol, men ännu ingen promenad. I eftermiddag till äldste sonen med före detta maken som stannar där tills jag är tillbaka på söndag.

Nu laddar jag den powerbank jag insåg låg urladdad på skrivbordet, den kanske kan vara bra att ha med på Bokmässan. Parallellt försöker jag förgäves begripa mig på Instagram. Och min författarsida på Facebook…

Har köpt nytt batteri till min klocka, och fått manikyr av thailändsk kvinna på salong i Sundbyberg, det gick bra utan förbeställning. Bara ”vanlig” manikyr, inga långa naglar. Skönt var det hur som helst. Och sålt ännu en bok, som jag skickar senare idag.

Försöker kolla tidtabeller för pendel respektive T-bana i morgon bitti – omöjligt… Tror det går en T-bana strax efter 5, får se till att vara där i tid. Tidig morgon, men då kan jag fika på Centralen i stället för hemma.

Har nu packat ihop det mannen behöver hos sonen, och skickat ut mannen på en kort promenad. Tror mig ha koll på vad jag själv kan behöva ha med mig, saknas något är det så. Jag har i alla fall ovanligt prydliga naglar, och håret tvättar jag i kväll. Den lilla make-up jag kan tänkas göra får ske på tåget, handlar om lite mascara till mina nästan icke-existerande ögonfransar, och lite kamouflage på min röda näsa. En aning ögonbryn, läppstift använder jag aldrig.

Brukar skryta med att jag inte använder klocka heller, så varför fixade jag äntligen ett nytt batteri idag? Förmodligen för att jag trots allt är lite resovan numera, och inte lika säker som förr på att jag vaknar i tid. Telefonen får väl hjälpa till att väcka mig, om jag hör den. Å andra sidan brukar jag ju vakna vid halv fyra varje natt, utan att jag ska åka någonstans.

Inträdesbiljetterna till mässan ligger redan i rullväskans ficka. Datorn ska med, hur tung den än är. Dags att köpa en lättare laptop…

Nu har jag navigerat och hittat tidtabell för t-banan i morgon bitti (så jäkla krångligt) – men 05.19 bör vara lämpligt tåg.free-spin-fb

 

 

 

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Sovmorgon

 1. bergalott skriver:

  Res och njut av färden OCH bokmässan som jag själv uppfattade som överväldigande när jag var där med Tussanboken.
  God lycka önskar jag dig på alla fronter ❤ ❤ ❤

  Gilla

 2. tantenstanttankar skriver:

  Varmt lycka till! Och glöm inte att andas…

  Gilla

 3. Viveka Seborn Roger skriver:

  Lycka till med ditt resande och dina dagar på Bokmässan. Jag tittar förbi så spara ett ex av Free Spin till mig!!. All the best ♥️ Much love 💕

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s