Naturreservat?

Skrev ett sju sidor långt dokument på tåget hem häromkvällen. Det har jag slarvat bort, och kanske lika bra det. Minns inte vad jag skrev. Nu sitter jag här igen med datorn i knät, Molly vid fötterna och mannen i soffan. Har postat ännu en Free Spin till en vän. Och kört ett par tvättmaskiner.

Vad dagen i övrigt kommer att innehålla vet jag ännu inte. Ingenting planerat, middagsmaten lagades igår i ”slow cookern”, grönsaker och sönderkokt fläskkarré, blir bra med potatis till. Kan nog kallas ”pulled pork” om man så vill.

Dags att gå ut med Molly en sväng. Vi har gått runt Lötsjön och sett alla möjliga fåglar. Och – en jättestor konstgjord svan med två lite mindre, men fortfarande horribelt stora svanar nära, på en plattform mitt i sjön. Så FULA, så onödiga i en sjö där det naturligt finns många fågelarter. Två konstgjorda FULA rådjur finns också vid sjön, stora, onaturliga.

Finns det inget kommunalt skönhetsråd i stan? Ingen som har lite kunskap om vad som är lämpligt inom ett område som klassas som naturreservat? Dessutom sägs den största och fulaste svanen vara felkonstruerad, vingarna ska inte vara så uppspärrade som de är, ny svan lär ska levereras till våren…

Spar pengarna, ta bort skräpet. Låt naturen vara i fred i naturreservatet. Vägrade ta någon bild.

 

 

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Naturreservat?

 1. bergalott skriver:

  Välkommen tillbaka hem från resa och upplevelsen. Kan nog vara skönt att få komma in i de gamla hjulspåren. Iaf ett tag 😉
  Puss och ❤ och strunta i de konstnärliga utsmyckningarna till invånarnas båtnad för kulturell medvetenhet. (frust 😀 ) Låter lite likt det jag alltid har funderat över. Vad har den grekiska mytologin att göra på vårt gamla fiskartorg. Hehehe… suck!

  Gilla

  • beskrivarblogg skriver:

   Vilken snygg fras du fick till – …de konstnärliga utsmyckningarna till invånarnas båtnad för kulturell medvetenhet! Ack ja – det är väl jag som inte begriper mig på dylikt. Kram på dig

   Gilla

 2. bergalott skriver:

  Moahahhahaaa… inte jag heller. Ibland blir jag riktigt orolig att jag inte begriper, men tröstar mig med att vi lever i en demokrati – än så länge får vi tycka o-l-i-k-a 😀

  Gilla

 3. beskrivarblogg skriver:

  Massor av kramar till dig, min storskrattande vän

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s