Go´Kväll

Vilken dag. Den började med ett telefonsamtal strax efter halv åtta i morse. Förlagschefen (Ordberoende förlag) Ewa Å hade blivit uppringd av teve, Go´Kväll, som undrade om jag kunde ställa upp i morgon i programmet. Så småningom pratade jag med en kvinna som ställde diverse frågor och fick diverse svar. Jag har fått bekräftelse på taxi till Bromma, flyg till Umeå, taxi igen. Inspelning och så småningom taxi och flyg tillbaka till Bromma. Ojojoj. Håll tummarna för att jag har huvudet med mig i morgon, och min bok. Den SKA synas i det här programmet.

Yngste sonen ställer upp och tar hand om Molly och sin pappa under dagen. Jag är tacksam för den hjälpen.

Frissan (Nettan i Sundbyberg) hade tid att klippa mitt hår lite, och jag såg till att få en enkel manikyr på Sturegatan. Båda behövdes. Vännens ärvda blå klänning och de där tighta jeansen som jag har glömt namnet på, klär jag mig i, plus nya boots som är stora – och sköna. Det får duga så, skrynklor med mera liknande är inte mycket att göra åt. De är mina.

Kanske vi ses i morgon kväll, själv kan jag inte se programmet, eftersom jag är på hemväg när det sänds. Jag kanske törs titta när jag väl kommit hem, SvtPlay (hur det nu skrivs) visar det nog. Jag gläds åt allas lyckönskningar, de hjälper mig andas hoppas jag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

23 kommentarer till Go´Kväll

 1. tantenstanttankar skriver:

  Härligt! 😊

  Gilla

 2. Carina skriver:

  Så roligt! Jag ska titta på dig. Kram

  Gilla

 3. bergalott skriver:

  Jädraranåda va roligt 😀
  ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

  Gilla

 4. Ninna skriver:

  Grattis, grattis, grattis! Så roligt!!!
  <3<3<3<3<3<3<3<3<3

  Gilla

 5. beskrivarblogg skriver:

  Tack, tack och tack igen!

  Gilla

 6. beskrivarblogg skriver:

  Ja kära tantenstankar – härligt, och skönt att det gick bra – det får jag säga själv nu när jag är hemma igen!!

  Gilla

 7. Karin skriver:

  Mycket bra intervju! Lugn, saklig och ändå personlig och mycket du! Go’kvällredaktionen verkar funka bra. Jag körde bil när programmet gick (Hordal – Stockholm), men nu har jag kollat på SVT Play. Heja dig!

  Gilla

 8. Ninna skriver:

  Ja så har då även jag sett dig på teve, fast jag inte har nån teve. Så man tackar svtplay på datorn. Jag tycker du var helt fantastisk. Är fantastisk!!!

  Gilla

 9. livsglimtar skriver:

  Bra var du och snygg!

  Gilla

 10. Tony skriver:

  Vilken bra intervju. Du har lugn, saklig, öppen och väldigt behaglig att lyssna på.

  Gilla

 11. stefansphotosweb skriver:

  Grattis för medverkan i programmet, tyvärr så missade jag det, men ska kika på tv play om jag hittar det, God natt

  Gilla

  • beskrivarblogg skriver:

   Tack – det gick bra. Du har fina bilder i dina inlägg, men jag hittar inte något ställe att kommentera?? Det du skrev om mummel i busken känns tyvärr igen… Kram på dig

   Gilla

   • stefansphotosweb skriver:

    Tack för din kommentar, och bra att tv medverkan gick bra, måste kännas nervöst! att var med i tv och med bli intervjuvad men kanske du är van! Tack ja bilder blir det ibland och tycker om att fotografera, och kanske det skulle bli ett mycket bättre värld vi lever i om alla stod för dom sa och alltid inte bara när chefan inte lyssnar, kram och god kväll

    Gilla

 12. beskrivarblogg skriver:

  Dito. kram och god kväll

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s