Mycket på gång

De senaste dagarna har mycket hänt – Free Spin fick vara med på teve, i Go´kväll från Umeå, i onsdags (kan ses på SVTplay), Free Spin kommer som ljudbok på måndag (Storytel) och Aftonbladet vill kanske intervjua nästa vecka… Just nu pustar jag, mannen och Molly ut på landet, för att åka hem till mitt på måndag, lämna bilen på verkstad på tisdag, få besök av gammal god vän på onsdag och ännu en på torsdag (om inte Aftonbladet kommer i vägen). Det visar sig.

Min skrivande människa har härmed haft annat för sig och inte skrivit just någonting. Alldeles nyss gick hon till komposttunnan med vissna pelargonblommor och -blad och passade på att plocka en smörsopp och några kantareller samtidigt. Flera i morgon förhoppningsvis, till kalvlever med amandine-potatis, lök och lite grädde…

Nu är det fredag, tveksam sol men inget regn. Det blir svampskogen en sväng med Molly i koppel. Jag får kliva försiktigt så hon inte drar omkull mig i sin iver att lokalisera alla dofter.20190817_131252

Tidigare svampskörd, idag blir det förhoppningsvis trattkantareller.

 

 

 

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s