Måndagsbakis

Dagen efter. Publicitet i Aftonbladet kring mig och min Free Spin, förstasidan och helsida inne i tidningen. Många positiva kommentarer och reaktioner, gillatryckanden. Idag tyst kring boken och reportaget. FB gillar min ändrade profilbild, från en skugga till en skrynklig en.

P4 Radio Stockholm har idag inslag om Kalle Knuters som tog sitt liv i julas på grund av spelmissbruk. Hans vän Johnny Ekdahl har jobbat hårt för att Kalle inte ska glömmas bort, inte bara bli en markering i statistiken. Har inte hört programmet, hoppas många lyssnade, hoppas många blir avskräckta från att fortsätta eller börja spela på internetcasinon.20191020_105121

Om ett par timmar ska jag träffa en ung gymnasist som ska skriva uppsats om spelreklam. Jag har tagit fram det material jag själv använt till boken kring reklam och spelberoende. Kanske kan hon ha nytta av det. Hon får boken också, kanske läser hon eller någon annan den.

Jag blir lite ”bakis” efter varje publicitetsansträngning, i torsdags efter intervjun för AB, förrförra veckan efter Go´kväll. Tydligen blir både kropp och hjärna utmattade av att gå in i spelberoendet igen, även om det är utan att faktiskt spela.

Här hemma tappar jag tålamodet med både hund och man. Vilket har till följd att åtminstone hunden blir ännu mera krävande, vill ha ännu mera uppmärksamhet. Ännu mera blodpudding… Mannen vill inte ha blodpudding, men blir nog lite ledsen när jag morrar över något. Morrandet är dessutom alldeles utan effekt annat än ledsnaden, han kan ju inte hjälpa det som sker eller inte sker.

Min måndag so far – nej, jag har inte fått någon leverans från Postnord, och boken jag trodde jag skulle kunna hämta fanns heller inte där post hämtas. Men jag har skickat boken till vännen från länge sedan.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s