Besked

Syrran mejlar att vännen på Cypern efter sin stroke fortfarande inte har kontakt med vänster sida, men kan äta och använda höger hand, pratar och fungerar. Blommor var inte att tänka på på sjukhuset, men då kanske det kan bli ljudböcker att lyssna till i stället. Så glad att ändå få höra nyheter och få en aning om hur vår vän mår. Hon har en fight framför sig, men har ändå möjligheter att klara den. Kära syster, förstår att du är trött av alla känslor, och allt du vill ge vår vän av kärlek och omtanke. Vila och möt henne igen i morgon. Tänker på er.

art beach beautiful clouds

Photo by Pixabay on Pexels.com

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s