Flyttat?

Fredag 21 feb 2020 – dags för tandkrämsrakning igen… Hur kan det bli så tokigt, raklöddret står visserligen på samma stol i toalettrummet, men de ser ju inte direkt likadana ut. Nåja, han blev rakad, och tandkrämen är bortduschad. Men jag glömde köpa ny tandkräm när jag var in och handlade. Kom dock ihåg att köpa en specialkork för bubbel på systemet, bra sort, som den jag har hemma hos Jan (som börjar spricka efter många år). Kanske blir det några glas bubbel i kväll, det jag inte drack när jag fyllde år.

Vackert väder hela dagen, Jan har tagit en kort promenad och beskådat de nya brevlådorna. Jag har dammsugit, hämtat in ved och installerat en ny, sladdfri termometer. Till slut fick jag givaren att fungera, varför vet jag inte. Tog ur och satte i batterier ett antal gånger innan den blinkade till. Nu talar den om både ute- och innetemperatur. Inga möss har någon sladd att gnaga av.

För alla intresserade så är min postadress numera Addarsnäs gård 6, 761 93 Norrtälje. Skatteverket tycks ha registrerat sexan eftersom IF försäkringar skickade post om att jag nyss flyttat. Har jag inte, men har alltså fått en sexa i adressen i stället för som tidigare en femma.

Kvällens middag – ett par potatisplättar av moset från i förrgår, amerikansk rom, lite skagenröra och avocado i bitar, , förhoppningsvis tinade lagom till middagen, schalottenlök och Crème fraiche. Ost därefter, och glass för den som vill. Vin för oss båda, alkoholfritt rosé för Jan, vitt sauvignon blanc ”Crossings” för min del. Eller bubbel. Letar efter franska Brochet på BiB, men hittar inte. En tjänstvillig ung man på systemet i Sumpan häromveckan menade att visst hade Brochet BiB, men ”det var ju inte samma vin”. Nähä?

wine glass

Photo by Wagner Soares on Pexels.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Flyttat?

  1. Så skönt att ni haft lite fint väder. Hoppas att ni får en fin söndag 🙂

    Gilla

  2. beskrivarblogg skriver:

    Önskar dig detsamma

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s