Aprilväder en lördag i februari

Lördag 22 feb 2020 – pissväder. Det är den lämpligaste benämningen på vädret idag. Regn och mycket kraftig blåst hela dagen. Nu när klockan är kvart över fyra lite sol, men fortfarande väldigt blåsigt. Aprilväder är ett annat namn på det här vädret. En dryg

photo of laptop near books

Photo by bongkarn thanyakij on Pexels.com

månad för tidigt, som våren nere i södra Sverige.

Vi har ätit rotsakssoppan/-grytan från häromdagen, plus avocado från igår och kallrökt lax, ost. Gott, om än lite okonventionell blandning. Nu diskar Jan. Och frågar som vanligt vilken handduk han ska använda när han torkar. Och vad som ska in var.

Och jag försöker läsa en sådan där gratisbok på Kindle, men nej. Ids inte. Alltför förutsägbara, alltför amerikanska, för sentimentala och romantiska på ett sätt som jag inte känner igen. Inte mitt sätt att vara romantisk på, när jag var det. Förr, ibland.

Har ont i ryggen, som de senaste dagarna. Inte olidligt ryggskott, men nästan. Får resa på mig försiktigt. Och har skickat in en text till ett förlags novelltävling, Ekström & Garay. Vet inte om man kan kalla orden en novell, men det lär visa sig.

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Aprilväder en lördag i februari

  1. Ninna skriver:

    Tack för tipset på förlag! 😀 Ska kolla upp dem.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s