Nya brillor

Har nya glasögon. Hjärnan och ögonen har inte riktigt vant sig vid att se så mycket bättre ännu. Höll nyss på att sätta mig bredvid stolen… Det gick bra och skönt var det.

Middag idag är snart på gång, varsin potatisbakelse med västerbottenost (sista dagen på Ica, en tia styck, annars trettio kr), stekt frankfurterkorv, och kokt blomkål. Ost efter. Vedspisen brinner, när solen börjar gå ner gör temperaturen i köket det också. Ugnen blir långsamt varm. Och Jans kvällspiller är framställda på matbordet, så att de inte glöms bort (som häromkvällen).

Att bågarna är lila syns nog inte på bilden, inte heller de tre små ”diamantprickar” som finns på vardera sidan, jag såg dem inte förrän jag fick hem glasögonen. Nåja, jag trivs med dem, och synen har förstärkts – min bild krävde därför en aning mjukgörande filter!

20200224_164125.jpg

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nya brillor

 1. bergalott skriver:

  Du ligger före. Jag hade också funderingar på att kolla synen. Tar det vid nästa avlöning. Den kanske räcker lite bättre 😀
  Nu ser du bra ut och ser bra ut också 😉 Så de så! 😀

  Gilla

 2. beskrivarblogg skriver:

  Tack för det, och det gäller att passa på när medlen medger… Ha det gott på kvällskvisten

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s