Godnatt

Kväll, onsdagen 25 mars 2020 – 18 döda idag i Stockholms-området. En fördubbling senaste dygnet. Flera lär det bli. Ogripbart, och otäckt.

Klockan är halv tio och tvättmaskinen är klar om en halvtimme, vill kunna hänga tvätten inomhus så kanske den torkar under dagen i morgon. Det blir många ombyten.

Nu sover Jan, åtminstone hoppas jag det, även om tvättmaskinen går bakom en ganska tunn vägg där han ligger. Han har tagit ur hörapparaten och är döv på det andra örat, så han brukar inte låta sig störas av lite oljud.

Årets varmaste dag idag, nära femton grader i Oxelösund (tror jag det var). Här fortfarande nästan åtta grader plus. Det har blåst hela dagen och kändes inte så varmt tidigare när jag var ute.

Nu är tvätten hängd på tork. God natt.

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Godnatt

  1. God Natt Marga! Tack för dina fina ord ♥️

    Gilla

  2. beskrivarblogg skriver:

    God morgon min vän, hoppas ni mår så bra ni kan!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s