Rivstart

Vaknar halv sex och inser att jag nog glömt betala hyran. Det stämde, jag har inte betalt, nu går pengarna på måndag först. Har mejlat värden och beklagat min miss. Och försökt lägga in hyran på stående överföring, autogiro fungerar inte. Det gjorde inte stående till bankgirot heller, så nu ligger inbetalningar några månader fram ändå där de ska… Och värden har vänligt responderat på mina ursäkter, och ser fram emot betalning nästa vecka.

Trist inledning på dagen. Men nu brinner vedspisen, en aning sol kan skymtas bland molnen, det regnar inte just nu. Det droppar fortfarande om mitt ”solparaply”. Bara åtta grader ute. Haren springer förbi på vägen. Och en annan, pytteliten harpalt springer fort, fort över vägen och in under bilen. En liten stund senare vågar den sig fram och börjat äta av gräs och ogräs och blivande mandelblom. Om man tittar noga syns den lilla haren på bilden.

20200502_080454 (2).jpg

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Rivstart

 1. bergalott skriver:

  Den lille palten kanske ville förmedla att ”ta det nu lugnt Margareta för snart är våren här”.
  Kram ❤

  Gilla

 2. beskrivarblogg skriver:

  Tror dig, och blev lugn när jag glatt mig åt den och åt min hyresvärds vänliga mejl… Kram på dig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s