Gott misslyckande

Söndag 10 maj 2020. Det blåser kraftigt, men är ännu inte särskilt kallt. Haren och vi har tittat på varandra genom köksfönstret. Jan sover en stund i sin stol efter frukost och klädbestyr. Har tagit in ved om vi skulle vilja elda i vedspisen, än behövs det inte.

Jag är seg idag. Inte sjuk, bara seg. Kaffe kanske hjälper. Gjorde kanske en aning nytta, har nu åtminstone hängt tvätten från i morse.

Har bakat när det nu är eftermiddag, syrrans korintkakor. Som inte ser ut som hennes, men är frasigt goda. Förmodligen beroende på att jag tar mindre mjöl. Trodde jag hade degkrokar här till elvispen, hade bara vispar. Så jag fick röra för hand. Höll på att mäta fel med smöret, men det klarade sig.

Middag idag blir regnbågsrom, räkcrèpes från häromdagen, sallad och ost. Någon kaka slinker nog ner också, än så länge har vi bara smakat varsin.

20200510_140903.jpg20200510_140737.jpg

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s