Produktiv tisdag

Tisdag 4 augusti 2020 – har varit igång hela dagen. I morse körde jag en tvättmaskin, med en pappersserviett kvar i en ficka… Gjorde om. Bakade rabarber- och äppelsmulpaj, vispade vaniljsås. Bakade syrrans korintkakor med hackade russin – de ser smått märkliga ut, men är goda. Efter förmiddagsfika satte jag mig med ett manus som skulle gås igenom, redigeras och korrläsas. Hälften hade jag läst. Tack vare att yngste sonen är här och tog hand om Molly, och gick ut med henne, så kunde jag sitta vid datorn och bli klar med resten. Härligt. Har skickat alltihop till min produktive författarkund, och är glad och tacksam att han vill återkomma till mig med varje manus.

Så nu är jag här igen, tom i huvudet och tämligen trött i en kropp som suttit stilla för länge. I morgon bitti åker sonen hem för att bistå sin sjuka vän. Kanske kommer han tillbaka några dagar nästa vecka. Vi far in till Sundbyberg på torsdag för hembesök av distriktssköterskan på fredag morgon. Hon ska mäta Jans ben för en annan sorts stödstrumpor än de han har nu, de här lär ska vara enklare att sätta på, försedda med kardborrband. Därefter åker vi hem till mitt. Här på landet skas det has kräftskiva efter kräftfångande nere i badsjön, det blir alldeles för många yngre och glada människor i alla hus. Vi gamlingar drar oss tillbaka till lugnet i mitt hem.

 

 

 

 

 

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s