Ord av alla de slag

Fredag och lördag har ägnats korrekturläsning av 250 sidor manus. Nu är det klart och skickat. Och hjärnan är tom, ögonen trötta, liksom kroppen som suttit stilla alldeles för länge (även om jag tagit paus och kutat runt och sprattlat). Pyttesmå regnstänk på fönstren samtidigt som solen försöker visa sig, kvavt. Har förberett middag, kyckling styckad i bitar, lök, svamp, aubergine, äpple, små potatisar som kallas delikatess-/sommarpotatis och citronklyftor därtill. Hade ingen vitlök. In i ugnen med alltihop, kanske bryner jag kycklingen först.

Nu är det kväll, solen lyser och det regnar inte. Tvätten jag hängde för några timmar sedan torkar kanske. Vi har ätit en god middag, Jan har diskat och jag torkat. Och vi satt ute ett bra tag i ljumma vindar som var sköna. Det känns inte riktigt lika kvavt längre.

Jag är tämligen urlakad efter intensiv korrekturläsning. Försöker nöjesläsa lite, men hela jag är nog trött på ord. Så nu får det vara bra för idag. Trevlig lördagskväll ni som orkar läsa.

words text scrabble blocks

Photo by Skitterphoto on Pexels.com

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s