Igår

Måndag 14 september 2020 – gråmulet, blåser lite mindre än igår. Har sålt en Enid Blyton-bok på Bokbörsen. Och ännu ett ex av Free Spin till en väns vän i Göteborg, tack Hanna. Kvart över nio har vi ätit frukost, än har ingen diskat. Laddar för att ta itu med morgonbestyr i övrigt, disken kan vänta.

Den väntar fortfarande nu när klockan är halv ett. Jag har varit på biblioteket, lämnat en Bokbörsen-bok, lånat några, hittat några på gratishyllan. Handlat och slängt sorterade sopor. Nu har Jan ätit sin risifrutti och vi har fikat. Har hängt morgonens tvätt inomhus. Känner mig för ögonblicket tämligen effektiv. Regnet hänger i luften, det är kvavt och kommer några små droppar emellanåt.

Tänk om alla mina FB-vänner skulle dela mitt erbjudande om att köpa Free Spin fraktfritt för 110 kronor. Det vore något – hittills har fem vänner gjort det. Och jag har därmed sålt böcker. Har runt 600 FB-vänner, definitivt inte alla aktiva i sina kontakter med mig – men ändå… Jag kan ju alltid drömma. Mejla mig på margaretaborjesson@telia.com eller via FBs Messenger!

Jan har tagit en kort promenad. Vädret är inte direkt inbjudande. Men, lite är bättre än inget. Ny portkod i hans hus i Sundbyberg, tack kära son för att du kollar när vi inte är där!

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s