Vi är många…

Och så, när jag jusst stängt av datorn. Då får jag för mig att jag vill skriva, något jag inte skrivit förut. Jag sätter på datorn igen. Skriver inte några märkvärdigheter (vilket bokstavligt ord om jag tar mig tid att verkligen se det). Men just det ordet har jag inte uppmärksammat efter förtjänst. Kommer säkert att glömma bort det.

Vad vill jag? Vad kan jag? Vad får jag – apropå en person på FB som inte ”får” det han gör där. Självupptaget, ingen kan säga vad någon får göra där, annat än FBs egna konstifika regler. Och det handlade inte om dem här.

Min stimulans finns på nätet, en vän tipsade mig om att Skavlan hade Croneman som gäst. Visste inte jag som inte ser på teve. Men skrev ändå några rader om kändisens helvete och mitt eget helvete. Spelmissbrukarnas. Där finns vi båda. Därefter blir skillnaden stor – han är välkänd krönikör och journalist, jag är varken det ena eller det andra. Men vi har likartade erfarenheter av spelberoendets elände.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vi är många…

  1. Grym du är som klarat av att sluta spela! Kram

    Gilla

  2. bergalott skriver:

    Varför inte skicka honom en bok så behöver han inte känna sig ensam 😉 Att det finns ”vanligt” folk som tagit sig ur eländet. Fast jag tycker du är alldeles väldans unik.
    Kram och försöker skicka lite ork till allt du presterar. 🙂 ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s