Onsdag 7 okt 2020

Onsdag 7 oktober 2020 – så är vi då hemma hos mig igen, på Addarsnäs. Som vanligt letar jag förgäves efter en beställd Bokbörsen-bok, hittar den ena men inte den andra. Nya tag i morgon.

Det tar ett par timmar att komma hit från Djurö, med två färjor. Nu är vi här, det är uppehåll och jag har hängt tvätt ute. Lätt middag, varsin Leek Tarte med sallad och tomater, ost. Klockan är fem. Tack vare pirran med luft i däcken fick jag in en kartong med mina böcker i huset. Nu handlar det bara om att sälja dem också…

Timjan, rosmarin, halvt uppäten ros och tre pelargoner fick också följa med hit. De står i köks- och sovrumsfönstren, kanske överlever de våra tillfälliga vistelser här framöver. Jag är ju hellre här än i Sundbyberg, men ibland kräver läkarbesök att vi är där – och Jan gillar bättre att vara hemma i Sumpan. Vi får kompromissa, som med det mesta.

Inga spår av möss inomhus ännu. Det har väl inte varit tillräckligt kallt. Jag är glad så länge de håller sig borta, men jag tror ju inte att jag lyckats täppa till alla deras möjligheter att ta sig in i huset.

Och nu är det kväll och jag stänger.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s