Bränt plommon luktar illa

Igår trodde jag att jag skulle göra ännu en sats plommonmarmelad. Samtidigt som jag försökte sätta upp en ny rullgardin i Jans sovrum hemma hos mig. Ingen bra kombination. Plommonen brände vid och åkte ut. Gardinen är fortfarande inte uppsatt, trots att jag kom på hur man laddar en skruvdragare. Insåg så småningom att man nog måste borra först… Äldste sonen får fixa detta när han har en stund över. Jan får sova utan gardin, och vaknar därmed tidigt.

Idag är vi åter i Sundbyberg, har hittat en parkeringsplats och tar igen oss till måndag förmiddag då färdtjänsten ska köra oss till Läkarhuset vid Odenplan, för röntgen av Jans lungor som en uppföljning av infektionen för en dryg månad sedan. Och på fredag (om en vecka) får Jan äntligen en hörapparat igen.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s