Fint skrivet om Free Spin

Fredag eftermiddag, 9 oktober 2020 – bokhandlerskan i Roslagens bokhandel vid Lilla Torget i Norrtälje har skrivit en fin artikel om min Free Spin, publicerad i Miljömagasinet nr 41. Texten går att läsa också i bloggen med adress https://bokbloggerskan.blogspot.com/2020/09/free-spin-margareta-borjesson.html.

Anette – du gjorde mig så glad idag. Tack.

Hästen är svarvad av en Arla-anställd i Götene för många år sedan. Hen följer med mig och får en klapp ibland.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s