God natt alla

Coq au vin – den var god; förmodligen inte gjord efter något traditionellt franskt recept, men med några morötter, lök och purjolök, en palsternacka och trattkantareller, italienskt rödvin och färsk gårdskyckling brynt i bitar – så blev det gott. En buljongtärning, salt och peppar, timjan också. Ris till. Och gul paprika, tomater och ost.

Nu är klockan bara fem över sex, jag orkade inte vänta med middagen längre. Jan har ätit sin glass, jag avstår. Det mörknar, lamporna är tända igen. Disken är klar. Vi har middag i morgon också om vi vill.

Jan kollar elementet bakom stolsryggen. Han vill ha det varmare än jag i lägenheten. Nu tyckte han att ”det är inte kallt, men det är inte riktigt ljummet heller”. Bra tycker jag.

God natt alla.

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till God natt alla

  1. Louise Baumgärtner skriver:

    God natt❤️Hoppas ni får sova gott!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s