Hit och dit det mesta

Fredag 16 oktober 2020 – har kommunicerat med distriktssköterskan och lämnat Jans urinprov. Läkaren hade försökt ringa mig igår, men jag har blockerat okända nummer… Då ryker vårdens ”hemligt nummer” också. Om en timme ska vi färdtjänsta och prova ut hörapparaten – det blir en lättnad både för Jan och mig att han kan höra bättre därefter.

Nu ska jag bädda rent i sängarna, kanske åker vi hem till mitt i eftermiddag.

Det gjorde vi, är nu här och försöker få fyr i spisen, värmefläkt (liten) på i köket. Jan har en ny hörapparat – det verkar fungera bra. Vi är lättade båda två. Nu ska jag bara fortsätta ”bråka” med Jakobsbergs sjukhus och Postnord – tycker de kunde göra rätt för sig tillsammans. Deras slarv kostade Jan ca tusen kronor – och vi lär inte se röken av dem…

Trafiken var seg från Sundbyberg och hit, och regnskurarna avlöste varandra. En vacker regnbåge var fin att titta på när bilarna stod stilla.

Fick resultatet av inlämnat urinprov för Jans del, urinvägsinfektion igen, och antibiotika i en vecka. Han har inte feber, har inte ont, säger sig må bra… Hoppas pillren verkar fort, tre om dagen. Har hämtat dem i Norrtälje idag, lördag. Bäddat rent i sängarna och tvättat, kanske torkar tvätten i blåsten och solen. Men hörapparaten fungerar till bådas vår belåtenhet!

Photo by Anna Shvets on Pexels.com

Om beskrivarblogg

Bloggen är mitt andningshål, mitt sätt att berätta - för mig själv och andra - om mitt liv, sorger och glädjeämnen, funderingar kring åldrande, kärlek och död. Mitt offentliga skrivande började som egenterapi i samband med spelmissbruk för några år sedan. Nu fortsätter jag skriva, men inte spelmissbruka. Jag har tagit tillbaka mitt liv. Och min bok heter Free Spin - berättelsen om mitt spelmissbruk. Utgiven på Ordberoende förlag.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s